Everfest Booster Box (1st Edition)

€ 89,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Een First Edition Flesh and Blood boosterbox van Everfest.

In Flesh and Blood speel jij een held, volledig uitgerust in harnas en wapens, die het opneemt tegen een van de vele unieke karakters in de wereld van Flesh and Blood. Beide spelers beginnen altijd op hun sterkst en door je beschikbare middelen tactisch in te zetten put je de tegenstander steeds verder uit. Wie zal er nog met beide benen op de grond staan aan het eind van deze hevige strijd?

Treed naar voren! Het grootste circus van Rathe komt naar een stad bij jou in de buurt! Dit bruisende festijn staat gegarandeerd voor spektakel, plezier en natuurlijk de allermooiste kaarten. Everfest is een aanvullende set op alle voorgaande uitbruidingen en biedt je volop nieuwe aanvullingen voor alle voorheen uitgegeven Flesh and Blood helden. Wordt jij de ster de van show met Everfest?

Een boosterbox Everfest bestaat uit 24 boosters. Elke booster Everfest bevat 10 Flesh and Blood kaarten waarvan:
- 1 rare, super rare of majestic.
- 1 rare.
- 1 premium rainbow- of cold-foil*.
- 7 commons.

Elke booster bevat tenminste twee rare kaarten. In één op de zes boosters vind je een super rare in plaats van een rare of een majestic in één op de twaalf boosters. Misschien open jij wel één van de zeer zeldzame legendary of fabled kaarten. De premium foil kaart kan elke rarity zijn.

*First Edition boosters zijn de enige plek waar je cold-foils kunt aantreffen. Dit is een speciale foil-laag voor een specifieke set kaarten die je niet foil in unlimited boosters zult vinden. Een echt collector's item! Rainbow foils komen in zowel First Edition als in Unlimited boosters voor.