Dominaria United Set Booster Box

€ 149,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Keer terug naar de oorsprong van 30 jaar Magic: the Gathering: Het harmonieuze Dominaria! Dit is de plek waar alle magie is ontstaan zoals we die nu kennen. Ontdek opnieuw de rijkdom van Dominaria met haar prachtige landschappen, machtige wezens en legendarische helden! Dominaria United is het begin van een episch verhaal waarin het lot van Dominaria, en het Multiversum, wordt ontrafeld!

Een set booster is een speciaal product voor iedereen die geniet van het openscheuren van boosters. Bij elke kaart uit deze booster heb je een kans om iets speciaals te vinden. Een set booster bevat minimaal 1 rare of mythic rare en kan tot maximaal 4 rares of mythic rares bevatten.

Een set boosterbox van Dominaria United bevat 30 set boosters en één foil Legends Retold box topper. Een set booster bevat 14 Magic: the Gathering kaarten van Dominaria United waarvan:

- 1 Traditional Foil kaart, kan elke rarity zijn*.
- 1 Main set rare of mythic rare.
- 2 Wildcards* common, uncommon, rare of mythic rares.
- 1 Stained Glass Uncommon Legendary Creature.
- 3 Uncommons.
- 3 Commons.
- 1 Basic land of Stained Glass Full-Art Land.
- 1 Dominaria United Art Card.
- 1 Token, reclame kaart, helper kaart of een kaart van The List**.

*Op het wildcard en tradional foil slot in set boosters maak je kans om kaarten te vinden met het speciale stained glass showcase frame, een borderless kaart, een kaart met Phyrexian language, een unieke JumpStart kaart of een van de Dominaria United commander kaarten!

**The List is een samengestelde lijst met kaarten uit de historie van Magic: the Gathering.

Boosters openscheuren was nog nooit zo leuk!

Bonus: Foil Legends Retold Box Topper!
Iedere Dominaria United Boosterbox bevat een speciale booster met daarin een foil Legends Retold box topper. Legends Retold zijn oude geliefde karakters uit Legends (1994) die een gloednieuw ontworpen kaart hebben gekregen. Er zijn in totaal 20 verschillende Legends Retold kaarten waarvan de tradional foils uniek als box topper zijn te verzamelen!