Dominaria United Draft Booster Box

€ 119,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Keer terug naar de oorsprong van 30 jaar Magic: the Gathering: Het harmonieuze Dominaria! Dit is de plek waar alle magie is ontstaan zoals we die nu kennen. Ontdek opnieuw de rijkdom van Dominaria met haar prachtige landschappen, machtige wezens en legendarische helden! Dominaria United is het begin van een episch verhaal waarin het lot van Dominaria, en het Multiversum, wordt ontrafeld!

Draft Boosters zijn het fundament van iedere Magic: the Gathering set. Deze boosters zijn uitermate geschikt voor limited play zoals boosterdraft of sealed deck.

Een boosterbox Dominaria United bevat 36 draft boosters en één foil Legends Retold box topper. Elke draft booster van Dominaria United bevat 15 Magic: the Gathering kaarten waarvan:

- Tenminste één rare of mythic rare.
- 3 Uncommons.
- Iedere booster bevat tenminste één legendary creature.
- 10 Commons.
- 1 Basic Land.
- 1 Token of reclame kaart.

In meer dan één op de acht draft boosters vind je geen rare, maar een mythic rare! In één op de drie boosters vind je in plaats van een common een foil kaart die elke rarity kan hebben. Bovendien maak je kans om een kaart met het speciale stained-glass showcase frame, een phyrexian language kaart of een borderless kaart in een booster te vinden!

Bonus: Foil Legends Retold Box Topper!
Iedere Dominaria United Boosterbox bevat een speciale booster met daarin een foil Legends Retold box topper. Legends Retold zijn oude geliefde karakters uit Legends (1994) die een gloednieuw ontworpen kaart hebben gekregen. Er zijn in totaal 20 verschillende Legends Retold kaarten waarvan de tradional foils uniek als box topper zijn te verzamelen!