Dominaria United Collector Booster Box

€ 209,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Keer terug naar de oorsprong van 30 jaar Magic: the Gathering: Het harmonieuze Dominaria! Dit is de plek waar alle magie is ontstaan zoals we die nu kennen. Ontdek opnieuw de rijkdom van Dominaria met haar prachtige landschappen, machtige wezens en legendarische helden! Dominaria United is het begin van een episch verhaal waarin het lot van Dominaria, en het Multiversum, wordt ontrafeld!

Een collector booster is een limited-edition booster gevuld met prachtige premium kaarten voor de verzamelaar! In collector boosters kun je unieke kaarten met extended art, kaarten met speciale frames (borderless planeswalkers of showcase frame) en veel verschillende foils vinden zoals tradional foil, foil-etched en textured foil. Ook een unieke foil token ontbreekt niet!

Een collector boosterbox van Dominaria United bevat 12 collector boosters en één foil Legends Retold box topper! Elke collector booster van Dominaria United bevat 16 Magic: the Gathering kaarten waarvan:

- 1 Textured Foil Stained Glass Uncommon, Rare of Mythic Rare.
- 2 Foil-Etched or Non-foil Alternate Border Rare of Mythic Rare*.
- 1 Foil-Etched or Non-foil Legends Retold Uncommon.
- 1 Tradional Foil Alternate Border Rare of Mythic Rare*.
- 1 Tradional Foil Stained Glass Legendary Creature Uncommon.
- 1 Non-foil Extended-Art Rare of Mythic Rare*.
- 1 Tradional Foil Rare of Mythic Rare.
- 2 Tradional Foil Uncommon.
- 4 Tradional Foil*.
- 1 Tradional Foil Stained Glass Full-Art Basic Land.
- 1 Tradional Foil Double-Sided Token

*Frame treatments foil-etched, tradional foil en non-foil zijn er voor Stained Glass, Phyrexian en Borderless kaarten. Textured Foils alleen als Stained Glass. Legends Retold kaarten alleen als foil-etched of non-foil. Tradional foil Legends Retold zijn exclusief als boxtopper te verkrijgen. In 3% van de boosters vind je geen common maar een Lost Legends kaart.

Lost Legends
Vind jij een van de Lost Legends in jouw collector booster? In elke collector booster maak je kans op een Legends kaart uit 1994! Deze kaarten zijn rechtstreeks uit originele boosters Legends getrokken om ze vervolgens over collecter boosters van Dominaria United te verdelen. Mis deze unieke kans niet!

Bonus: Foil Legends Retold Box Topper!
Iedere Dominaria United Boosterbox bevat een speciale booster met daarin een foil Legends Retold box topper. Legends Retold zijn oude geliefde karakters uit Legends (1994) die een gloednieuw ontworpen kaart hebben gekregen. Er zijn in totaal 20 verschillende Legends Retold kaarten waarvan de tradional foils uniek als box topper zijn te verzamelen!