Commander Deck Kamigawa: Neon Dynasty - Buckle Up

€ 39,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Buckle Up is het blauw en witte commander deck van Kamigawa: Neon Dynasty!

Voor Kamigawa: Neon Dynasty komt Wizards of the Coast met een set van twee gloednieuwe Commander Decks! Commander (vroeger EDH) is een Magic: the Gathering speltype waarbij iedere speler speelt met een deck van 99 kaarten, aangevoerd door een Legendary Creature: de Commander. Afgezien van de 6 basic lands mag een Commander deck geen dubbele kaarten bevatten en in de kaartkeuze voor het deck ben je bovendien beperkt tot de kleuren van je Commander.

Om dit populaire multiplayer format te ondersteunen heeft Wizards twee nieuwe commander decks ontworpen in de wereld van Kamigawa: Neon Dynasty. Elk deck bevat 100 blackbordered kaarten, waaronder een 15 gloednieuwe, nog nooit eerder uitgebrachte kaarten. Elk deck is zo ontworpen dat het thematisch perfect aansluit met de Kamigawa: Neon Dynasty set. Verder bevat elk deck twee foil commanders. De nieuwe kaarten zijn tournament legal in Vintage en Legacy.

Een deck bevat ook een foil-etched display commander. Deze kaart vervangt de oversized commander kaart die je voorheen kreeg. De display commander is gedrukt op een stuk dikker materiaal, is foil-etched en heeft de maat van een reguliere Magic: the Gathering kaart. Een prachtige vervanger voor je Commanders op de battlefield!

Dit Kamigawa: Neon Dynasty commander deck bevat:

  • Een deck van 100 blackbordered kaarten, waarvan 15 nooit eerder uitgebrachte kaarten.
  • Twee foil commanders.- Een foil-etched display commander.
  • 10 double faced tokens per deck.
  • Een kartonnen deckbox voor 100 gesleevede kaarten.
  • Een life wheel.